Friday, November 6, 2009

sukaneka kelas bersama-sama.... 2009

sukaneka kelas Pendidikan Kemahiran Hidup 2nd Batch UPSI




hai kawan-kawan semua....kembali lagi kite.amacam exam hari ni kawan2?blh buat ke?

mesti korg leh buat yg terbaik.soklan tadi xlah susah kot.ade yg keliru skit2 biasa la tuh.kpd mereka yg xjalani exam lg..jgn la dok goyang kaki.ms utk study ade lg.stdy smart bro.

hehe.. hari ni nk ckp pasl ape ek????

tgk title tuh..ok..sukaneka, maybe pd mula2 kite buat sukaneka mcm lucu gak. ye la, sukan ni mcm kebudak-budakkan.tol x??

tp kami xkisah pon sbnrye..sukaneka lah yg buat kite lebh rapat dlm persahabatn..

best kan sukaneka kite.

maybe dlm sukaneka tu ade yg bengang..yg tu kite lupakan la.yg penting kite enjoy..

kami sertakan video ni utk tatapan kite sume..

best wooo..senamrobik pon dah amik separuh tenaga utk bersukaneka.hahaha..

bermakna senamrobik tu tercapai la objektifnya.hehe...


kawan-kawan semua, tatap lah video tu puas-puas yer.sukaneka tu adalah yg terakhir buat kite sume.

sukaneka 2009 adalh sukaneka yg cukup2 best buat kami..

sekian utk entri hari ni.lain kali kami akan sambung plak ngn topik2 lain plak..


video



video yg bestttttt......


hahaha..bye..bye..bye...

Thursday, November 5, 2009

It's Examination Time...

Examination... What's the first thing that you guys think when you heard 'bout examination?? Hehe. Ade yang suke bile tibenye musim exam ni tp ade gak yang serabut kpale bile mengenangkan musim exam. Yelah, nak kene study itulah, inilah. Yang "terkene" jadual exam bersusun (tiap2 hari ade, kdg2 3 hari berturut2) lgla pening kpale... But, for all warga Elastique, this is our final exam. Not just ordinary final exam, but the LAST examination in UPSI. So, do your best in every subject & Elastique wishes you guys; SELAMAT MENJAWAB PEPERIKSAAN. JAWABLAH DENGAN BERHEMAH.... Haha....


C Ya Guys Later..........



Automatic Created Playlist by www.autoplaylist.com
Make Your Own Mp3 & Video Playlist at www.autoplaylist.com

kami cukup menyanyangi persahabatan ini...

suatu perkara yg membuatkan kite ni sama, iaitu mempunyai tujuan yg sama iaitu dapatkan segulung Ijazah, persahabatan yg ikhlas. mengapa ini terjadi, adakah kite terfikir atau saje2 buat derk je pasl ni.

kawan2, kalau kite tgk pada entri sebelum ni..mari berblog..masih 6 org yg join, yg follow.jumlah yg amt sedikit ni xdpt utk kite kongsi pendapat dan luahan hati kite masing2. ruginyee... nape yer..maybe salah satu faktornya mungkin ramai yg xsuka bc, xsuka menaip n xsuka bla..bla..bla..

emm..xpelah.nk buat camne kan.sape2 yg ade bc ke, renung2kanlah.kami xpaksa.tp disini la kita nanti dpt tahu kawan2 kite nanti bila kite dah kluar upsi, dah keje, dah berumahtangga, dah beranak pinak dah bla..bla..bla.

kami cukup menyanyangi persahabatn ni. ape2 pon dari hati kami, kami xmemaksa..

maybe lepas daripada kite praktikum, kite mst akn bawa diri kite masing2. mane ade dah nk tahu hal masing2. yg akn kawin ke ape, mst ade tanggungjawb. xpelah. kami xmemaksa..

apa yg ingin ingin dikatakn geng2 KH 2nd batch kite nih terlalu istimewa...

wazzzaa.. nanti kami akan masukkan entri yg terbaru kalau mengizinkan masa & umur yg panjang. salam kpd anda semua..

Saturday, October 10, 2009

mari ber blog



kpd semua shbt2 dlm group elastique..
marilah kita sama2 memeriahkan dunia blog ni n menyertai(follow) kelas kita ni
dengan besarlah harapan supaya segala maklumat dan aktiviti yg berfaedah dapat d kongsi d smping pengalaman,kenangan dan sebagainya supaya ikatan persahabatan yg kita bina ini akan kekal selamanya
elastique forever!!!!

Monday, October 5, 2009

Slamat Berjuang!!!

Esemen, esemen, esemen!! Haha. Mesti ade yg tensen bile dgr perkataan tu tp nak wat cmne, dah jd tanggungjawab so kenela siapkan jugak. Kepada semua warga Elastique, slmat menyiapkan esemen. Hope kite semue success slalu!!! =)

Trip to Pangkor Island





TEAM ELASTIQUE AT PANGKOR